Aşk, Evlilik, Nefret Dizisi Oyuncuları

Aşk, Evlilik, Nefret dizisi çekimlerine bugün başladı. Sete çıkan diziyle ilgili herkes oyuncu kadrosunu merak ediyor. Bugün sizlere Aşk Evlilik, Nefret, Dizisi Oyuncularını tanıtacağız.

Aşk Evlilik Nefret Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Gülistan Acet
  • Anıl İtler
  • Cengiz Bozkurt
  • Elçin Afacan
  • Damlasu İkizoğlu
  • Hasibe Eren

Gülistan Acet

Gülistan Acet Kimdir? Gülistan Acet, Türk televizyon ve sinema dünyasının dikkat çeken isimlerinden biridir. Oyunculuk kariyerine başladığı günden bu yana birçok başarılı projede yer almış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Gülistan Acet, özellikle dram ve romantik komedi türlerindeki performanslarıyla tanınmaktadır.

Kariyer Başlangıcı ve İlk Yıllar Gülistan Acet, oyunculuk kariyerine genç yaşlarda başlamış ve kısa sürede yeteneğiyle dikkat çekmiştir. İlk çıkışını yaptığı diziyle izleyicilerin beğenisini kazanmış ve ardından gelen projelerle kariyerinde emin adımlarla ilerlemiştir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda tamamlayan Acet, oyunculuk konusundaki yetkinliğini akademik düzeyde de pekiştirmiştir.

Güncel Projesi: Aşk, Evlilik, Nefret Gülistan Acet, şu anda “Aşk, Nefret, Evlilik” dizisinde başrol olarak yer almaktadır. Bu dizide Aslı karakterini canlandıran Acet, 30’lu yaşlarında evli ve 6 yaşında bir kız çocuğu olan bir kadının hikayesini ekranlara taşımaktadır. Dizi, sevgi, aşk ve evlilik gibi temaları işlerken, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve derinliğini gözler önüne sermektedir.

Gülistan Acet’in kalemi aldığı dizide ayrıca başrol oyuncusu olarak yer alacak. 50.Altın Portakal Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Gülistan Acet’e Hasibe Eren, Anıl İtler, Cengiz Bozkurt, Elçin Afacan ve Damlasu İkizoğlu, eşlik edecek.

Anıl İtler

Anıl İlter, 3 Nisan 1980 tarihinde İzmit, Türkiye’de doğmuştur. Türk televizyon ve sinema dünyasının dikkat çeken oyuncularından biridir. Kariyeri boyunca birçok önemli projede yer almış ve performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Kariyer Başlangıcı ve İlk Yıllar Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başlayarak adını duyurmuştur. Kısa sürede yeteneğiyle öne çıkan İlter, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Güncel Projesi: Aşk, Evlik, Nefret Anıl İlter, şu anda “Aşk, Evlilik, Nefret” dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu dizide İbrahim karakterini canlandıran İlter, 30’lu yaşlarında evli ve 6 yaşında bir kız çocuğu olan bir adamın yaşamını konu almaktadır. Dizi, sevgi, aşk ve evlilik temaları üzerinden, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve derinliğini ele almaktadır.

Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt Kimdir? Cengiz Bozkurt, 24 Aralık 1965 tarihinde Nevşehir, Türkiye’de doğmuştur. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınan Bozkurt, uzun yıllardır başarılı performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Kariyer Başlangıcı ve İlk Yıllar Cengiz Bozkurt, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Fizik Bölümü’nde eğitimine başlamış ancak daha sonra eğitimini yarıda bırakarak Londra’ya gitmiştir. Londra’da Goldsmiths, University of London’da Medya ve İletişim Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine İngiltere’de tiyatro sahnelerinde başlamış, ardından Türkiye’ye dönerek dizi ve sinema projelerinde yer almıştır.

Öne Çıkan Projeleri Cengiz Bozkurt, “Leyla ile Mecnun” dizisindeki Erdal Bakkal karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Ayrıca “Kocan Kadar Konuş”, “Aşk Tutulması”, “Düğün Dernek”, “Gora” ve “Vizontele Tuuba” gibi filmlerdeki performanslarıyla da büyük beğeni toplamıştır.

Güncel Projesi: Aşk, Evlilik, Nefret Cengiz Bozkurt, şu anda “Aşk, Evlilik, Nefret” dizisinde önemli bir karakteri canlandırmaktadır. Bu dizi, sevgi, aşk ve evlilik temaları üzerinden insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve derinliğini işlemektedir. Bozkurt’un bu projedeki performansı merakla beklenmektedir.

Elçin Afacan

Elçin Afacan Kimdir? Elçin Afacan, 22 Ocak 1991 tarihinde İstanbul, Türkiye’de doğmuştur. Türk televizyon ve sinema dünyasının yetenekli oyuncularından biridir. Genç yaşına rağmen kariyerinde birçok başarılı projede yer almış ve geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Kariyer Başlangıcı ve İlk Yıllar Elçin Afacan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış, ardından televizyon dizilerinde rol alarak tanınmıştır. Kısa sürede yeteneği ve doğal oyunculuğuyla dikkat çekmiştir.

Öne Çıkan Projeleri Elçin Afacan, özellikle “Sen Çal Kapımı” dizisindeki Melek Yücel (Melo) karakteri ile tanınmaktadır. Bu dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan Afacan, aynı zamanda “Bir Aile Hikayesi” ve “İçerde” gibi dizilerde de rol almıştır.

Güncel Projesi: Aşk, Evlilik, Nefret Elçin Afacan, şu anda “Aşk, Evlilik, Nefret” dizisinde önemli bir rol üstlenmektedir. Bu dizide farklı yaş gruplarındaki insanların sevgi, aşk ve evlilik temaları etrafında şekillenen hayatlarını anlatmaktadır. Afacan’ın bu projedeki performansı, izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.

Damlasu İkizoğlu

Damlasu İkizoğlu Kimdir? Damlasu İkizoğlu, 8 Temmuz 1998 tarihinde İstanbul, Türkiye’de doğmuştur. Genç yaşına rağmen Türk televizyon ve sinema dünyasında hızla yükselen bir oyuncudur. Sahneye olan tutkusu ve yeteneği ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir.

Kariyer Başlangıcı ve İlk Yıllar Damlasu İkizoğlu, oyunculuk eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca çeşitli tiyatro oyunlarında rol almış ve performansıyla öne çıkmıştır. Televizyon dünyasına adım attıktan sonra, başarılı projelerdeki rolleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Öne Çıkan Projeleri Damlasu İkizoğlu, “Kardeşlerim” dizisindeki Melisa karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Bu dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan İkizoğlu, aynı zamanda “Sol Yanım” ve “Bizim Hikaye” gibi dizilerde de rol almıştır.

Güncel Projesi: Aşk, Evlilik, Nefret Damlasu İkizoğlu, şu anda “Aşk, Evlilik, Nefret” dizisinde önemli bir rol üstlenmektedir. Bu dizi, farklı yaş gruplarındaki insanların sevgi, aşk ve evlilik temaları etrafında şekillenen hayatlarını anlatmaktadır. İkizoğlu’nun bu projedeki performansı, izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.

Hasibe Eren

Hasibe Eren Kimdir? Hasibe Eren, 6 Haziran 1975 tarihinde Almanya’nın Berlin kentinde doğmuştur. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Eren, uzun yıllardır oyunculuk kariyerinde başarılı projelere imza atmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Kariyer Başlangıcı ve İlk Yıllar Hasibe Eren, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrıca, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Kariyerine tiyatro sahnelerinde başlayan Eren, yeteneği ve performansıyla kısa sürede televizyon dünyasında da kendini göstermiştir.

Öne Çıkan Projeleri Hasibe Eren, “Avrupa Yakası” dizisinde canlandırdığı Makbule karakteri ile büyük beğeni toplamıştır. Bu dizideki başarısının ardından “Yalan Dünya”, “Papatyam” ve “Jet Sosyete” gibi dizilerde de önemli roller üstlenmiştir. Ayrıca “Kara Bela” ve “Kış Uykusu” gibi sinema filmlerinde de rol almıştır.

Güncel Projesi: Aşk, Evlilik, Nefret Hasibe Eren, şu anda “Aşk, Evlilik, Nefret” dizisinde önemli bir karakteri canlandırmaktadır. Bu dizi, farklı yaş gruplarındaki insanların sevgi, aşk ve evlilik temaları etrafında şekillenen hayatlarını anlatmaktadır. Eren’in bu projedeki performansı, izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.

Aşk, Evlilik, Nefret Dizisi Konusu

Hikaye, 30’lu yaşlarında evli ve 6 yaşında bir kız çocukları olan Aslı (Gülistan Acet) ve İbrahim (Anıl İlter) çiftinin hayatını anlatıyor. Bu çiftin ilişkisi üzerinden, 10 yılı aşkın süredir evli olan ebeveynlerinin ve evliliği bir umut ışığı olarak gören kardeşlerinin hikayelerine de değiniliyor. “Aşk, Evlilik, Nefret” dizisi, sevgi, aşk ve evlilik gibi temaların farklı yönlerini, bireysel bağların derinliklerini ve zamanla karmaşıklaşan insan ilişkilerini işliyor. Dizi için Gain platformuyla görüşmeler sürüyor.

Sayfamızı takip ederek en güncel bilgiye ulaşabilirsiniz. Şimdilik kadro böyle güncellendikçe konumuzu güncelleyeceğiz.

Siyah Kalp Dizisi Oyuncuları

Yasak Aşk Dizisi Oyuncuları

Kalpazan Dizisi Oyuncuları

Hakan

Merhaba! Ben Hakan. Dizi izlemeyi çok seviyorum ve DiziHaberleri.Org'da sizlerle en güncel dizi haberlerini, incelemeleri ve yorumları paylaşmak için buradayım. En sevdiğim diziler ve yeni keşifler hakkında yazılar yazmaktan büyük keyif alıyorum. Siz de benim gibi dizi tutkunuyorsanız, paylaşımlarımı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu