Çırak Dizisi Oyuncuları

Trt’nin yeni dizisi olan Çırak’ın çekimleri bitti ve izleyicilerle buluşmayı bekliyor. Çırak Kod adıyla tanınan ve kötülere karşı savaşan bir yapılanla olan Çırak, Haziran ayında izleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturuyor. Oldukça başarılı bir iş olacağını söyleyen Uzunoğlu, 5-6 aydır bu projeye çalıştıklarını da vurguluyor. Yakında TRT’nin dijital platformu olan tabii’de yayına girecek olan Çırak’ın sade bir hikayesi olmadığını ve içine girdikçe daha derinleştiğini söylüyor.

Çırak Dizisi Konusu

Adalet kavramını vurgulayan Ozan Uzunoğlu, dizinin konusu hakkında Küçük yaşlardan beri haksızlığa uğrayıp zorbalığa uğrayan bir genç’in soğuk kanlı bir katile dönüşmesini ve bu yolculukta yaşadığı zorlukları konu alan Çırak, karşılaştığı bir olay sonrasın da duygularının onu ele geçirmesi sonuçu gireceği macera olarak anlatıyor

Yönetmen ek olarak şunları ekledi:

Bu proje için çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Ekip olarak, işin görsel boyutunda neler yapabileceğimizi, standardın dışına nasıl çıkabileceğimizi düşündük. Uzun yıllar sonra bile seyircinin merakla bakacağı bir proje oluşturmak için çalıştık. İki buçuk aylık çekim sürecinde bu hazırlık ve motivasyonun bizi iyi bir noktaya getirdiğini gördük. Umarım seyircimiz de beğenir. Amacım, projelerimin yıllar sonra bile izlenip değerli bulunması. Popüler işler üretmek kolay ama uzun süre akılda kalacak projeler ciddi çalışma gerektiriyor. Bunu başardığımızı düşünüyorum.

İzleyici kitlesi olarak gençlerin diziyi daha çok seveceğini de özellikle belirtti.

Çırak Dizisi Oyuncuları

Ozan Akbaba

Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982’de Kars, Türkiye’de doğdu. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümünde tamamladı. 2005 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde, “Kuzey Güney”, “Arka Sokaklar” ve “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi popüler dizilerde rol aldı. Özellikle “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisindeki İlyas Çakırbeyli karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Akbaba, aynı zamanda tiyatro ve sinema alanında da çalışmalarını sürdürmektedir.

Damla Sönmez

Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987’de İstanbul, Türkiye’de doğdu. Paris Sorbonne Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra, Türkiye’ye dönerek oyunculuk kariyerine başladı. Sönmez, “Güllerin Savaşı”, “Çukur” ve “Sibel” gibi projelerdeki başarılı performanslarıyla tanındı. Tiyatro, sinema ve televizyon projelerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Başarılı oyunculuğu sayesinde birçok ödül kazandı ve Türk televizyonunun önemli isimlerinden biri haline geldi.

Ali Savaşçı

Ali Savaşçı, 1973 yılında İstanbul’da doğdu. Kartal Sanat Tiyatrosu’nda aldığı eğitim sonrasında, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2000 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde rol almaya başladı. Televizyon kariyerine 2002 yılında TRT1’de yayınlanan “7 Numara” dizisiyle adım attı ve daha sonra 2005 yapımı “Gönül Yarası” filmiyle beyaz perdede boy gösterdi.

Son yıllarda “Leke” dizisinde Hakan, “Çukur” dizisinde Fahri karakterlerini canlandırdı. 2022 ve 2023 yıllarında “Anka”, “Alparslan: Büyük Selçuklu”, “Sevda Mecburi İstikamet” ve “Aile” gibi projelerde yer aldı. Tiyatrodan televizyona ve sinemaya uzanan geniş bir kariyere sahip olan Savaşçı, çeşitli rolleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı​.

Eren Hacısalihoğlu

Eren Hacısalihoğlu, 5 Haziran 1986’da Trabzon, Akçaabat’ta doğdu. Çocukluğunu Ankara’da geçiren Hacısalihoğlu, eğitimini Haliç Üniversitesi’nde tamamladı. Oyunculuk kariyerine 2011-2012 yıllarında TRT 1’de yayınlanan “Mavi Kelebekler” dizisinde Dejan Staniç karakteriyle başladı​.

Hacısalihoğlu, “Benim İçin Üzülme” dizisinde Harun Kılıçoğlu, “Kalbim Ege’de Kaldı” dizisinde Yaman Eryaman, ve “Payitaht Abdülhamid” dizisinde Kemalettin Paşa karakterlerini canlandırdı. Ayrıca, “Kuruluş Osman” dizisinde Batur Bey ve “Aziz” dizisinde Kenan karakterleriyle izleyici karşısına çıktı​.

Sinema alanında da aktif olan Hacısalihoğlu, “Ateş”, “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” ve “Dünya Hali” filmlerinde rol aldı. Kariyerinde komedi, dram ve romantik türlerde projelerde yer alan Hacısalihoğlu, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

Yunus Emre Özcan

Yunus Emre Özcan, Türk oyuncudur. 2021’de “Bir Zamanlar Kıbrıs” ve 2023’te “Ateş Kuşları” ile tanınır. Kariyerine kısa sürede birçok önemli projede yer alarak dikkat çekmiştir. Özcan, aynı zamanda “Sarmaşık Zamanı” ve “Duraktan Durağa” gibi yapımlarda da rol aldı. Genellikle drama ve romantik türlerde başarılı performanslar sergilemektedir.

Hakan

Merhaba! Ben Hakan. Dizi izlemeyi çok seviyorum ve DiziHaberleri.Org'da sizlerle en güncel dizi haberlerini, incelemeleri ve yorumları paylaşmak için buradayım. En sevdiğim diziler ve yeni keşifler hakkında yazılar yazmaktan büyük keyif alıyorum. Siz de benim gibi dizi tutkunuyorsanız, paylaşımlarımı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu