Dengeler Dizisi Oyuncuları

Gain.tv‘de yayınlanan ve bu sezon ekranlara gelen Dengeler Biri Olmak Dizisi, geçtiğimiz günler de sezon finalı yaparak bu sezonu geride bıraktı. Oldukça iyi geri dönüşler alan Dengeler Dizisi’nin oyuncularını merak edenler için konumuz da Dengeler Biri Olmak Dizisi’nin oyuncularını ve kısa biyografilerini ve rollerine dair ipuçları vereceğiz.

Dengeler Dizisi Konusu

Yeraltı dizilerinde oldukça başarılı işler yapan Cihangir Ceyhan ve Savaş Satış’ın tekrar bir araya gelmesi izleyiciler arasın da heyecana sebep oldu. 5 Yıl aradan sonra aynı projede bir araya gelen ikilinin performansı göz kamaştırıyor. Dengeler Dizisi’nin ana konusu Cihangir Ceyhan – Ferit Kamacı’nın intikam yolculuğu üzerine kurulu. İntikam peşinde koşarken Savaş Satış – Necat ile karşılaşan Ferit’in, intikam uğruna çıktığı yol da aslında abisinin katili’nin yanında çalıştığı İlyas Kargılı olduğunu öğrenmesiyle ortalık karışıyor.

Dengeler Biri Olmak Oyuncuları

Cihangir Ceyhan – Ferit Kamacı

Cihangir Ceyhan, 6 Şubat 1989’da Adana’da doğan Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Ceyhan, iki buçuk yıl İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana’ya dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde “Serdar” karakteriyle yaşamıştır.

Dengeler Dizisi’nin başrol oyuncusu Ceyhan, Dizi de Ferit Kamacı rolunde oynuyor. Faysal abisinin intikamını alırken, öz abisinin öldürülmesi üzerine hiç bilmediği bir dünyaya adım atıp abisinin intikamını almaya çalışıyor.

Savaş Satış – Nejat

Savaş Satış, 3 Mart 1989’da İzmit’te doğan Türk oyuncu ve yönetmendir.

Satış, 2016 yılında “Sıfır Bir” adlı internet dizisinde “İlyas Çakmaklı” karakteri ile oyunculuğa adım atmıştır. Bu dizi ile tanınan Satış, 2020 yılına kadar dizide rol almıştır.”Sıfır Bir”den sonra “Şebeke” (2023), “Hep Yek: Düğün” (2023) ve “Hep Yek: Aşiret” (2024) gibi filmlerde rol almıştır.

Dengeler Biri Olmak Dizisinde Nejat Kayırlı rolüyle karşımıza çıkan Satış, İlyas Kargı’nın yanına sızmış bir polistir. Çete’yi çökertmek istersen iyice aralarına karışan Nejat bu yolda tanıştığı Ferit Kamacı ile dostluğundan sonra iyice yeraltı dünyasına inip polis kimliğini kaybetmeye başlamıştır.

Burak Şafak – Murat

Burak Şafak, 19 Şubat 1991’de Adana’da doğdu. Sıfır Bir (2016), Ramo (2020) ve Dengeler (2024) filmleriyle tanınan oyuncu ve yönetmen yardımcısıdır.

Ferit Kamacı ile çocukluk arkadaşı olan Murat, Ferit’in yeraltı dünyasına inmesiyle birlikte Ferit için endişelenip ondan uzaklamıştır ama sevdiği kişinin ölmesiyle oda bu dünyaya adım atacaktır..

Ersin Olgaç – Erkan Başkan

Ersin Olgaç, Savaşçı (2017), Ah Be Birader (2022) ve Sakarya-Fırat (2009) filmleriyle tanınıyor.

Dengeler dizisin’de oldukça iyi performans sergileyen Erkan Başkan, kardeşi Ateş’in başlattığı kavga’da hayatını yitirmiştir.

Erol Babaoğlu – İlyas Kargı

Erol Babaoğlu, 22 Haziran 1977’de İstanbul’da doğmuş Türk oyuncu. Yakıcı Günler (2022), Daire (2013) ve Üzgünüm Leyla (2000) gibi filmlerle tanınıyor. Daire filmindeki rolüyle Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü‘nü de kazandı.

Dengeler Dizisi’nin baş kötülerinden birisi olan İlyas Kargı, Ferit Kamacı’nın abisinin asıl katilidir. Ferit’i başka bir kişiye yönlendirerek intikamını aldırdığını düşünüp Ferit’i yanına çekse de bu gerçek ortaya çıkar ve arkadaşı idris tarafından öldürülür.

Ulvi Kahyaoğlu – Hidayet Kargı

Hidayet babasının yaptığı hata yüzünden Müsavet Yazıcıoğlu tarafından öldürülmüştür.

Canan Ürekil – Zeynep Karaca

Canan Ürekil, 17 Nisan 1990’da Iğdır’da doğmuş Türk oyuncudur. Harran Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşerek oyunculuk eğitimleri almıştır. Kariyerine 2015 yılında “Yok Artık” adlı sinema filmiyle başlamış ve ardından “Bana Sevmeyi Anlat”, “Yeter”, “Paramparça”, “İçerde”, “Hayat Şarkısı”, “Seviyor Sevmiyor” gibi birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Ürekil, 2022 yılında ATV’de yayınlanan “Aldatmak” dizisinde Zeynep karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Diğer önemli projeleri arasında “Uyanış: Büyük Selçuklu” ve “Nasipse Olur” gibi yapımlar bulunmaktadır. 1.69 metre boyunda ve 50 kilo olan Ürekil, Koç burcudur ve Instagram’da @cananurekil kullanıcı adıyla aktiftir​

Ferit’in dizide hoşlandığı Zeynep Karaca oldukça iyi performansıyla Dengeler Dizisine renk katıyor!

Tanju Bilir – Babür Taha Öner

Tanju Bilir, 9 Ağustos 1991’de Mönchengladbach, Almanya’da doğmuş bir Türk-Alman oyuncudur. Eğitimini Köln Film Oyunculuk Okulu’nda tamamlamıştır. Tanju Bilir, “Bozkır” filmindeki performansıyla tanınmış ve 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Kariyerinde birçok önemli projede yer almıştır.

Öne çıkan projeleri arasında “Dengeler: Biri Olmak”, “Turbo”, “German Genius”, “Mocro Maffia” ve “Asbest” bulunmaktadır. Ayrıca “Tesir”, “The Seekers” ve “In Berlin wächst kein Orangenbaum” gibi yapımlarda da rol almıştır. Tanju Bilir, Almanca, Türkçe ve İngilizce dillerini akıcı bir şekilde konuşmaktadır ve kariyerine Berlin’de devam etmektedir.

Ferit Kamacı’nın kuzeni olan Tanju, ferit’in yanında suç dünyasına adım atıyor.

Mücahit Koçak – Ali Kamaci

Mücahit Koçak, 1988 yılında Konya’da doğmuş Türk oyuncudur. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü mezunudur ve burada yüksek lisans yapmıştır. 2019 yılında Bozkır filmindeki performansıyla 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Ferit’in hayatta en değer verdiği kişi Ali Kamacı. İlyas Kargı tarafından öldürülmüştür.

Mazlum Çimen – Halil Ibrahim Kamaci

Sorunlu bir aile babası olan Halil İbrahim Kamacı, Oğlu Ali Kamacının ölümünden sonra Feritle baş edememiş ve onuda suç dünyasına bulaştırmaktan alıkoyamamıştır. Oğlunun ölümünden sonra sarsılan Halil dizide oldukça iyi rol yaptığını söyleyebiliriz.

Zamire Zeynep Özdemir – Muyesser Kamaci

Zamire Zeynep Özdemir, 14 Eylül 1982’de Malatya’da doğmuş bir Türk oyuncudur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Ana Bilim Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. Kariyerine 2005 yılında başlayan Özdemir, Bizim Evin Halleri, Elde Var Hayat, Kendime İyi Bak, Kara Kutu, Askın Tarifi ve Hakim gibi birçok dizi ve filmde rol almıştır. Ayrıca, seslendirme sanatçısı olarak da çalışmaktadır. 1,63 m boyunda ve 65 kilo olan Özdemir, kariyerine oyunculuk ve seslendirme alanlarında aktif olarak devam etmektedir​.

Sabahattin Yakut – Idris

Sabahattin Yakut, 1992 yılında İstanbul’da doğmuş Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Yakut, kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış ve ardından dizi ve film projeleri ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Öne çıkan yapımları arasında “Çukur”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, ve “Dengeler: Biri Olmak” bulunmaktadır. Yakut, başarılı performanslarıyla Türk televizyon ve sinema dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

Gurur Cicekoglu – Ateş

Gurur Çiçekoğlu, 1990 yılında Ankara’da doğmuş bir Türk oyuncudur. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Çiçekoğlu, çeşitli tiyatro çalışmaları yanı sıra 2014 yılından itibaren birçok film ve dizide rol almıştır. Tanınmış projeleri arasında “Filinta,” “Ramo,” “Altın Kafes,” “Hayatla Barış” ve “Meraklı Adamın 10 Günü” bulunmaktadır. Ayrıca, 2016 yılında “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılarak dikkat çekmiştir.

Mehmet Polat – Müsavet Yazıcı

Dengeler Dizisi’nin, en güçlü kişisi olarak gösterilen Müsavet Yazıcıoğlu, yeraltı dünyasının hakimi konumunda. Oldukça iyi role bürünen Mehmet Polat, bu rol için biçilmiş kaftan adeta. Tüm sanat caiması ve oyuncu camiasını elinde bulunduran Müsavet Yazıcıoğlu oldukça güçlü görünüyor.

Dengeler Dizisi 2.Sezon Ne Zaman ?

Dengeler: Biri Olmak dizisinin 2. sezonu hakkında henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Dizi, 19 Nisan 2024’te GAİN platformunda yayınlanmaya başladı ve izleyicilerden olumlu geri dönüşler aldı. Ancak, ikinci sezon için şu an belirli bir tarih veya detay paylaşılmadı​. Dengeler Biri Olmak Dizisi 2.Sezon duyurusunu sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakan

Merhaba! Ben Hakan. Dizi izlemeyi çok seviyorum ve DiziHaberleri.Org'da sizlerle en güncel dizi haberlerini, incelemeleri ve yorumları paylaşmak için buradayım. En sevdiğim diziler ve yeni keşifler hakkında yazılar yazmaktan büyük keyif alıyorum. Siz de benim gibi dizi tutkunuyorsanız, paylaşımlarımı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu