Esas Oğlan Dizisi Oyuncuları (Tam Liste)

Esas Oğlan Dizisi Oyuncu Kadrosu! Gain’in yeni sezon için hazırladığı Esas Oğlan Dizisi, şimdiden heyecan uyandırmış durumda. Dizinin başrollerin de Hadise Açıkgöz ve Seda Bakan yer alıyor, normal hayatta oldukça iyi ikili olan Hadise ve Seda, dizide partler olmaları Twitter’da gündem oldu. Hadise’ye dizide partnerlik edecek erkek oyuncu ise İlhan Şen oldu.

Esas Oğlan Dizisi BKM imzalı olacak ve dizinin yönetmeni “İnci Taneleri” dizisinden tanıdığımız Şenol Sönmez Olacak.

Sadece 8.Bölüm olacak dizinin senaryosu ise emin ellerde. Cihan Çalışkantürk ve Meryem Gültabak’ın kalemi aldığı senaryo önümüzdeki günler de belli olacak. Konumuzu takip ederek güncel bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hadise Açıkgöz Dizi’de “Ceren” Karakterine hayat verirken, Seda Bakan ise “Selma” karakterine can verecek. Selma’nın parteri ise Şükrü Özyıldız Oldu.

Esas Oğlan Dizisi Oyuncuları

Gain Tv’nin yeni projesi olan Esas Oğlan, gündemi oldukça meşgul edecek gibi gözüküyor. Açıklanan üç oyuncu’da oldukça iddialı. Yeni bilgiler geldiğinde konumuzu güncelliyor olacağız. Şimdilik Esas Oğlan Dizisi Oyuncu kadrosun da üç isim açıklandı.

  • Seda Bakan
  • Hadise Açıkgöz
  • İlhan Şen
  • Şükrü Özyıldız
  • Serhat Teoman

Esas Oğlan Dizisi Hadise Açıkgöz

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1985
Doğum Yeri: Mol, Belçika
Meslek: Şarkıcı, Söz Yazarı, Oyuncu

Biyografi: Hadise Açıkgöz, Belçika doğumlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. Müzik kariyerine 2003 yılında katıldığı Belçika’daki bir yetenek yarışması ile adım atan Hadise, kısa sürede büyük bir çıkış yakalamıştır. 2005 yılında yayımladığı “Sweat” albümü ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı, özellikle “Stir Me Up” şarkısıyla tanınmıştır. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hadise, 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmiş ve “Düm Tek Tek” şarkısıyla dördüncü olmuştur. gösterdiği performansla da oyunculuk kariyerine güçlü bir adım atmıştır. Esas Oğlan Dizisiyle dizi dünyasına adım atan Hadise Açıkgöz performansıyla göz kamaştıracak.

Esas Oğlan Dizisi İlhan Şen

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1987
Doğum Yeri: Shumen, Bulgaristan

Biyografi: İlhan Şen, Bulgaristan doğumlu Türk oyuncu ve modeldir. Ailesiyle birlikte küçük yaşta Türkiye’ye taşınan Şen, eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Modellik kariyerine 2008 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak başlamış, ardından modellik kariyerini uluslararası platformlara taşımıştır.

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında “Mehmetçik Kut’ül Amare” dizisiyle adım atan İlhan Şen, kısa sürede yeteneği ve karizmasıyla dikkat çekmiştir. Ardından “Şampiyon” ve “Ramo” gibi popüler dizilerde önemli roller üstlenmiştir. “Esas Oğlan” dizisinde sergilediği performansla izleyicilerin beğenisini kazanmış, sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır. Şen, oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam etmekte ve farklı projelerde yer almayı sürdürmektedir son olarak Esas Oğlan Dizisi kadrosunda Hadise Açıkgöz ile partnerlik yapacak.

Esas Oğlan Dizisi Seda Bakan

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1985
Doğum Yeri: Gebze, Kocaeli, Türkiye

Biyografi: Seda Bakan, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Dış Ticaret ve Pazarlama Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine yönelmiştir. İlk çıkışını 2007 yılında “Pars: Narkoterör” dizisi ile yapmış ve kısa sürede izleyicilerin dikkatini çekmiştir.

2010 yılında “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinde canlandırdığı Eda rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Başarılı performanslarıyla adından söz ettiren Seda Bakan, “Kardeş Payı”, “Mucize Doktor” gibi popüler dizilerde de önemli roller üstlenmiştir. Sinema kariyerinde de başarılı işlere imza atan oyuncu, “Zengin Kız Fakir Oğlan” ve “Arif v 216” gibi filmlerde de rol almıştır.

Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 doğumlu Türk oyuncudur. İzmir’de dünyaya gelen Özyıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünde okumuştur ancak oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Kariyerine 2011 yılında “Derin Sular” adlı diziyle başlamış ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. “Benim Hala Umudum Var”, “Şeref Meselesi”, “Tatlı Küçük Yalancılar” ve “Çoban Yıldızı” gibi popüler dizilerde rol almıştır. Aynı zamanda “Kış Uykusu” ve “Her Şey Aşktan” gibi sinema filmlerinde de performans sergilemiştir. Yakışıklı ve yetenekli oyuncu, çeşitli ödüller kazanmış ve Türk televizyon dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelmiştir.

Şükrü Özyıldız, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda mütevazı ve samimi kişiliğiyle de tanınmaktadır. Sosyal medya hesaplarında hayranlarıyla aktif olarak iletişim kurmakta ve geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Günümüzde Türk televizyon ve sinema sektörünün yükselen yıldızlarından biri olarak kariyerine devam etmektedir Esas Oğlan Dizisine katılan Özyıldız Seda Bakan‘nın partneri olacak.

Serhat Teoman

Serhat Teoman, 4 Haziran 1983 tarihinde Diyarbakır, Türkiye’de doğmuştur. Türk televizyon, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Teoman, başarılı kariyeri boyunca birçok önemli projede rol almış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Serhat Teoman, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrıca, aynı üniversitenin yüksek lisans programını da tamamlamıştır. Tiyatro sahnelerinde başladığı kariyerinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiş ve televizyon dünyasında da başarılı projelerde yer almıştır.

“Esas Oğlan” dizisine başrol oyuncusu olarak katılan Seda Bakan, performansıyla bizleri adeta büyüleyecek.

Konumuzu takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Çırak Dizisi Oyuncuları

Yalan Dizisi Oyuncuları

Dengeler Dizisi Oyuncuları

Hakan

Merhaba! Ben Hakan. Dizi izlemeyi çok seviyorum ve DiziHaberleri.Org'da sizlerle en güncel dizi haberlerini, incelemeleri ve yorumları paylaşmak için buradayım. En sevdiğim diziler ve yeni keşifler hakkında yazılar yazmaktan büyük keyif alıyorum. Siz de benim gibi dizi tutkunuyorsanız, paylaşımlarımı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu