Kalpazan Dizisi Oyuncuları

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal‘ın paylaştığı Kalpazan Dizisi çok yakında Show Tv‘de başlıyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın bir çok dizide partner olmaları ve yakın arkadaş olmaları proje açısından olumlu gözüküyor.

Oldukça iddialı gelen Kalpazan Dizisi’nin yapımcısı ise Sena Ayar, O3 Medya imzalı Kalpazan‘nın yönetmeni ise Mehmet Ada Öztekin.

Kalpazan Dizisi Senaryosu

Darphane’de memur olarak çalışan Adem, oldukça iyi ve düzgün birisidir. Sistemin getirdiği zorluklar onu kötü yola iterek Kalpazan olma hikayesini anlatıyor. Adem karakteri için Timuçin Esen ile görüşülüyor ve imza aşamasında. Canan yani Adem’in eşi için ise Canan(Burçin Terzioğlu) ile görüşüldüğü belirtildi.

Kalpazan Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Çağlar Ertuğrul
  • Deniz Baysal
  • Timuçin Esen
  • Burçin Terzioğlu
  • Deniz Hamzaoğlu
  • Şükran Ovalı
  • Osman Alkaş
  • Sarp Akkaya

Kadro için şu an görüşülen isim bunlar kadro güncellendikçe konumuz da güncellenecek. Gelin oyuncularımızı yakından tanıyalım.

Kalpazan Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul, Türk televizyon dünyasının yükselen yıldızlarından biri olarak, Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Kalpazan”da başrolü üstleniyor. 1987 İzmir doğumlu olan Ertuğrul, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuğa adım atmıştır. Kariyerine kısa filmlerle başlayan Ertuğrul, “Medcezir” ve “Fazilet Hanım ve Kızları” gibi sevilen dizilerdeki rolleriyle tanınmıştır. “Kalpazan” dizisinde, karmaşık duyguları ve zeki hamleleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek bir karakteri canlandıracak. Çağlar Ertuğrul, gerçekçi oyunculuğu ve karizmasıyla bu rolüyle de hafızalarda yer edinmeye hazır.

Deniz Baysal

Kalpazan Dizisi Oyuncuları

Deniz Baysal, Türk televizyonunun parlayan yıldızlarından biri olarak, Show TV’nin yeni ve heyecan verici dizisi “Kalpazan”da önemli bir rol üstleniyor. 1991 Kayseri doğumlu olan Baysal, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda eğitim almıştır. Oyunculuk kariyerine çeşitli reklam filmleriyle başlayan Baysal, “Fazilet Hanım ve Kızları” ve “Söz” gibi popüler dizilerdeki performanslarıyla dikkat çekmiştir. “Kalpazan” dizisinde, güçlü ve kararlı bir kadın karakteri canlandırarak, izleyicileri kendine hayran bırakmayı sürdürecektir. Deniz Baysal, etkileyici oyunculuk becerileri ve derin karakter analizi yeteneğiyle bu yeni rolünde de izleyicilerin gönlünde taht kurmaya aday.

Timuçin Esen

Kalpazan Dizisi Oyuncuları

Timuçin Esen, Türk sinema ve televizyon dünyasının deneyimli ve sevilen isimlerinden biri olarak, Show TV’nin yeni dizisi “Kalpazan”da önemli bir role hazırlanıyor. 14 Ağustos 1973’te Adana’da doğan Esen, TED Ankara Koleji’nden sonra Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda tiyatro eğitimi almış ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Kariyerine çeşitli tiyatro ve sinema projeleriyle başlayan Esen, “Hırsız Polis” ve “Hekimoğlu” gibi popüler dizilerde unutulmaz karakterler canlandırmıştır. “Kalpazan” dizisinde, darphanede çalışan dürüst ve iyi bir memurken, sistemdeki açıkları keşfedip bu durumu kendi lehine çeviren bir kalpazana dönüşecek olan karmaşık bir karakteri oynayacak. Timuçin Esen’in bu roldeki derin karakter işçiliği ve etkileyici performansı, izleyicileri ekran başına çekecek nitelikte olacağı beklenmektedir​.

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu, Türk televizyon ve sinema dünyasının deneyimli bir yıldızı olarak, Show TV’nin yeni dizisi “Kalpazan“da Canan karakteriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 1980 İstanbul doğumlu olan Terzioğlu, kariyerine çocuk yaşlarda başlamış ve birçok başarılı yapımda rol almıştır. “Poyraz Karayel” ve “Merhamet” gibi dizilerdeki etkileyici performanslarıyla tanınan Terzioğlu, “Kalpazan”da Timuçin Esen ile partner olarak karşımıza çıkacak. Dizide, darphanede çalışan ve zamanla kalpazanlığa sürüklenen bir karakter olan Timuçin Esen’in karakteriyle dinamik bir ikili oluşturacak. Burçin Terzioğlu’nun Canan karakteri, zekası ve güçlü duruşuyla izleyicileri etkilemeye hazır.

Kalpazan dizisi güncel bilgileri için sitemizi takip edebilirsiniz.

Güzel Aşklar Diyarı Dizisi Oyuncuları

Hayat Hırsızı Dizisi Oyuncuları

Hakan

Merhaba! Ben Hakan. Dizi izlemeyi çok seviyorum ve DiziHaberleri.Org'da sizlerle en güncel dizi haberlerini, incelemeleri ve yorumları paylaşmak için buradayım. En sevdiğim diziler ve yeni keşifler hakkında yazılar yazmaktan büyük keyif alıyorum. Siz de benim gibi dizi tutkunuyorsanız, paylaşımlarımı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu