Yalan Dizisi Oyuncuları

Kanal D’nin yeni dizisi oyun Yalan Dizisi, ekranlara bomba gibi düştü iyi reyting sonuçları alan dizi ilk bölümlerden kendini ispatladı. Talihsiz bir olay sonuçu cezaevine giren ve daha sonrasında çıkan Melike’nin, dışarı çıktığında çevresindeki herşeyin yalan olduğunu anlar. Kocasını öldürmekten hüküm giyen Melike’nin dışarı çıktığında ölen kocasının ailesi tarafından intikam ateşiyle tutuştuğunu bilmiyordur. Kızı için tekrar hayata sarılmaya çalışan Melike’nin hikayesi, bizleri hem çok heyecanlandıracak hemde çok duygulandıracak.

Yalan Dizisi Oyuncuları

  • Aslıhan Güner
  • Eylül Tumbar
  • Serra Pirinç
  • Feyyaz Duman
  • Atakan Hoşgören
  • Yeşim Ceren Bozoğlu
  • Emir Benderlioğlu
  • Özge Borak
  • Kubilay Tunçer
  • Zeynep Eronat
  • Renan Bilek
  • Ozan Yiğit

Aslıhan Güner(Melike Karaca)

Aslıhan Güner, 17 Aralık 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Barış Manço Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 2002 yılında yayınlanan “Sırlar Dünyası” dizisiyle ekranlara merhaba dedi. 9 Haziran 2013 tarihinde, “Şefkat Tepe” dizisinde tanıştığı oyuncu Mert Kılıç ile evlendi.

Güner’in kariyerinde önemli dönüm noktalarından biri, “Kuzey Yıldızı: İlk Aşk” dizisindeki “Yıldız Kadıoğlu” karakteri ile oldu. Bu dizideki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazandı. Ayrıca, “Diriliş: Ertuğrul” dizisinde “Karaca Hatun” karakterini canlandırdı.

Sinema dünyasında da başarılı işlere imza atan Güner, “Selam: Bahara Yolculuk”, “Sümela’nın Şifresi: Temel”, “Moskova’nın Şifresi: Temel” gibi filmlerde rol aldı.

Güncel olarak, Aslıhan Güner “Yalan” dizisinde “Melike” karakterini canlandırmaktadır. Bu projede sergilediği performans ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmaktadır.

Aslıhan Güner, kariyerinde pek çok farklı rolde başarılı performanslar sergilemiş ve Türk televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri haline gelmiştir​.

Eylül Tumbar(Duru Aksoy)

Eylül Tumbar, 2002 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü‘nden mezun olan Tumbar, oyunculuk kariyerine 2023 yılında adım attı. İlk oyunculuk deneyimini Netflix’in “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinde “Bambi” karakteri ile yaşadı. Bu dizide gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti ve geniş bir izleyici kitlesi kazandı.

Aynı yıl içinde TRT 1’in “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinde “Alize Soner” karakterini canlandırdı. Bu projede de başrol oynayarak yeteneklerini sergilemeye devam etti. Tumbar, genç yaşına rağmen kısa sürede büyük başarılar elde etti ve oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükseliş gösterdi.

Güncel olarak, Eylül Tumbar “Yalan” dizisinde rol almaktadır. Bu projede sergilediği performans ile izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir​.

Serra Pirinç(Hazal Yıldız)

Serra Pirinç, 19 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Tiyatro Teras‘ta oyunculuk eğitimi alan Pirinç, kariyerine 2017 yılında “Bizim Hikaye” dizisindeki “Müjde” karakteri ile adım attı. Bu dizi, genç oyuncunun tanınmasını sağladı ve kariyerinde önemli bir basamak oldu.

2019 yılında “Vuslat” dizisinde “Ceylan Çağlar” karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine devam etti. 2020’de “Mucize Doktor” dizisinde “Nil” karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı. “Öğrenci Evi” dizisinde “Ceyda”, “Kâğıt Ev” dizisinde “Ela”, “Saklı” dizisinde “Su”, ve “Tozluyaka” dizisinde “Zeyno Sarı” karakterleriyle farklı rollerde başarılı performanslar sergiledi.

Güncel olarak, Serra Pirinç “Yalan” dizisinde “Hazal” karakterini canlandırmaktadır. Bu dizideki performansı ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Serra Pirinç, hem televizyon hem de dijital platformlarda çeşitli projelerde yer alarak oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Feyyaz Duman(Kadir Karaca)

Feyyaz Duman, 15 Haziran 1982 tarihinde Mardin’de doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Halk Dansları Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almak için New York’a gitti ve beş yıl boyunca burada eğitim aldı. 2001 yılında sinema kariyerine “Fotoğraf” ve “Büyük Adam Küçük Aşk” filmleri ile başladı.

Duman, 2014 yılında “Annemin Şarkısı” filmindeki performansıyla 51. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü‘nü kazandı. Televizyon dünyasında ise “Kadın” dizisinde canlandırdığı “Arif Kara” karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. “Baraj” dizisinde “Nazım Güney” karakteriyle de büyük beğeni topladı.

Güncel olarak, Feyyaz Duman “Yalan” dizisinde “Kadir Karaca” karakterini canlandırmaktadır. Bu projedeki performansı ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Duman, kariyerinde sinema ve televizyon projelerinde başarılı performanslar sergilemeye devam etmektedir.

Atakan Hoşgören(Kerim Kaleli)

Atakan Hoşgören

Atakan Hoşgören, 5 Ağustos 1999 tarihinde İstanbul’da doğdu. Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü‘nde eğitim aldı. Oyunculuk kariyerine genç yaşta başlayan Hoşgören, aynı zamanda model olarak da çalıştı ve birçok reklam filminde rol aldı.

Atakan Hoşgören’in televizyon dünyasında tanınmasını sağlayan ilk önemli rolü, “4N1K” film ve dizisindeki “Ali Tekelioğlu” karakteridir. Bu projeler, onun geniş kitleler tarafından tanınmasını ve büyük bir hayran kitlesi kazanmasını sağladı. Ayrıca, “Akıncı” dizisinde “Murat” ve “Sana Söz” dizisinde “Umut” karakterlerini canlandırdı.

2022 yılında, “İçimizdeki Ateş” dizisinde “Ege Şahin” karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. **Güncel olarak, Atakan Hoşgören “Yalan” dizisinde *“Kerim”* karakterini canlandırmaktadır**. Bu projedeki performansı ile yine izleyicilerin beğenisini kazandı ve dikkatleri üzerine çekt.

Atakan Hoşgören, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medyada da aktif olup, hayranları ile etkileşimde bulunmaktadır. Başarılı genç oyuncu, gelecekte de yeni projelerle kariyerine devam etmeyi planlamaktadır.

Yeşim Ceren Bozoğlu(Hülya Yıldız)

Yeşim Ceren Bozoğlu, 29 Temmuz 1974 tarihinde Ankara’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Bozoğlu, sanat kariyerine tiyatro ile başladı. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik “Kadınlar” adlı oyun ile Cumhuriyet gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından “Yılın Genç Kadın Oyuncusu” seçildi.

Bozoğlu, Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları ve Duru Tiyatro gibi önemli tiyatro topluluklarında sahne aldı ve aynı zamanda yönetmenlik yaptı. Kariyerinde birçok sinema ve dizi filmde rol aldı. “Geniş Aile” dizisinde canlandırdığı “Sevim” karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı ve beğenildi.

Sinema kariyerinde de başarılı işlere imza atan Bozoğlu, “Bahtıkara” filmiyle İpekyolu Film Festivali’nde “En İyi Film” ödülünü kazandı. Ayrıca, profesyonel olarak oyunculuk koçluğu yaparak Türkiye’nin bu alanda en tanınan isimlerinden biri oldu. Mirkelam‘ın “Asuman Pansuman” ve Rober Hatemo‘nun “Doludizgin” kliplerinde de yer aldı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, “Yalan” dizisinde güncel olarak rol almaktadır. Bu projedeki performansı ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Bozoğlu, 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlendi ve 2010 yılında boşandı. Hayatı boyunca çalışkan ve azimli kişiliği ile tanınan sanatçı, set ortamında disipline ve iş ahlakına çok önem vermektedir. Ayrıca, oyunculuk üzerine yazdığı “Dersimiz Oyunculuk” adlı bir kitabı bulunmaktadır​.

Emir Benderlioğlu(Cengiz Yıldız)

Emir Benderlioğlu, 28 Ekim 1979 tarihinde Ankara’da doğdu. Tam adı Atıf Emir Benderlioğlu olan sanatçı, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nden mezun oldu. Sanat kariyerine fotoğrafçı, seslendirmen ve grafiker olarak başlayan Benderlioğlu, zamanla oyunculuk alanında da kendini gösterdi.

Emir Benderlioğlu’nun televizyon dünyasında tanınmasını sağlayan ilk büyük rolü, “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisindeki “Kara” karakteridir. Bu dizideki başarılı performansı, ona geniş bir hayran kitlesi kazandırdı ve kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde canlandırdığı “Behzat Façalı” karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Benderlioğlu, bu rolü ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Ayrıca, “Börü” dizisinde ve aynı isimli sinema filminde canlandırdığı “Turan Kara” karakteri ile de dikkatleri üzerine çekti.

Sinema dünyasında da başarılı projelerde yer alan Benderlioğlu, “Dağ II”, “Panzehir”, “Deli Dumrul” gibi filmlerde önemli roller üstlendi. Oyunculuğunun yanı sıra fotoğrafçılık ve grafik tasarım alanlarında da başarılı çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Güncel olarak, Emir Benderlioğlu “Yalan” dizisinde rol almaktadır. Bu projede sergilediği performans ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Benderlioğlu, 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ceren Şekerci ile evlenmiştir ve çiftin bir kız çocuğu vardır​.

Özge Borak(Berrin Aksoy)

Özge Borak

Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Sanatçı bir aileden gelen Borak’ın babası Selçuk Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin başkoreografı, annesi ise balerin Buket Borak’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Borak, sanat hayatına 8 yaşındayken Şehir Tiyatroları çocuk bölümünde başladı.

Borak, televizyon kariyerine 2003 yılında “Kara Gün” dizisiyle adım attı. “Ihlamurlar Altında” dizisindeki Elif karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. Sinema dünyasında ise “Eyyvah Eyvah” serisinde canlandırdığı Müjgan karakteri ile tanındı. Ayrıca, “Güldür Güldür Show” adlı programda Nezaket karakterini canlandırarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Borak, 2006 yılında Bülent Şakrak ile evlendi ve 2010 yılında boşandı. Ardından 2012 yılında komedyen Ata Demirer ile evlendi ve 2014 yılında boşandı. Borak, hem tiyatroda hem de televizyon ve sinemada başarılı projelerde yer aldı.

Güncel olarak, Özge Borak “Yalan” dizisinde “Berrin Aksoy” karakterini canlandırmaktadır. Bu projedeki performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.

Özge Borak, kariyerindeki çeşitlilik ve başarıları ile Türk televizyon ve sinemasının sevilen isimlerinden biri olarak anılmaktadır.

Kubilay Tunçer(Haluk Aksoy)

Kubilay Tunçer, 12 Haziran 1969 tarihinde Balıkesir’de doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) Psikoloji Bölümü’nde lisans ve bilim felsefesi alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Tunçer, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olmasının yanı sıra akademisyen, sahne sihirbazı, oyun yazarı ve senarist olarak da bilinir.

Tunçer, sahne sihirbazı olarak uluslararası alanda tanınmış ve 2009 yılında Merlin Ödülü’nü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerinde ise birçok önemli projede yer almıştır. Sinema dünyasında “Bir Zamanlar Anadolu’da”, “Ahlat Ağacı” ve “Ölümlü Dünya” gibi filmlerde rol almıştır. Televizyonda ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Fatma” ve “Tatlı Küçük Yalancılar” gibi dizilerde performans sergilemiştir.

Tunçer’in tiyatro dünyasında da önemli katkıları bulunmaktadır. “Olağan Mucizeler”, “Herkes Sihirbaz Olacak” ve “Cardenio” gibi oyunlarda yazar ve yönetmen olarak çalışmıştır. Aynı zamanda çeşitli televizyon programlarında sihirbazlık yeteneklerini sergilemiştir.

Güncel olarak, Kubilay Tunçer “Yalan” dizisinde rol almaktadır. Bu projedeki performansı ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Kubilay Tunçer, geniş ve çeşitli kariyeri ile Türk sanat dünyasında önemli bir yer edinmiş, hem sahne hem de ekranlarda izleyicilere farklı deneyimler sunmuştur.

Zeynep Eronat(Zehra Karaca)

Zeynep Eronat, 9 Temmuz 1963 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babasının mesleği nedeniyle çocukluk yıllarını Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde geçirdi. 13 yaşında Ankara’ya yerleşti. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden 1985 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Bursa Devlet Tiyatrosu’nda stajyer sanatçı olarak göreve başladı ve 1987’de Ankara Devlet Tiyatrosu’na atandı.

Eronat, 2006-2007 sezonunda emekli olduktan sonra İstanbul’a yerleşti. Özellikle “Parmaklıklar Ardında” dizisindeki Ziynet Kara rolüyle büyük beğeni topladı. Ayrıca “O Hayat Benim” dizisinde canlandırdığı Mücella karakteri ile tanındı. Sinema dünyasında ise “Neredesin Firuze”, “Mustafa Hakkında Her Şey” ve “Sen Ne Dilersen” gibi filmlerde başarılı performanslar sergiledi.

Güncel olarak, Zeynep Eronat “Yalan” dizisinde “Zehra” karakterini canlandırmaktadır. Bu projedeki performansı ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Zeynep Eronat, tiyatro, sinema ve dizi projelerindeki başarılı performanslarıyla Türk sanat dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Hem sahnede hem de ekranda gösterdiği üstün yetenekleri ile izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur.

Renan Bilek(Emin Kaleli)

Renan Bilek, 1 Ocak 1968 tarihinde İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra sanat kariyerine adım attı. Müzisyen, tiyatro oyuncusu ve yazarlık gibi alanlarda başarılı çalışmalar yaptı. Lise yıllarında “Leke” adlı bir müzik grubunun üyesiydi ve grubun dağılmasından sonra 1999 yılında “Leke” adında bir albüm çıkardı.

Bilek, özellikle “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde canlandırdığı Süleyman karakteri ile tanındı ve büyük beğeni topladı. 2017 yılında “Yeni Gelin” dizisinde Kamil Öztürk karakterini, 2019 yılında “Sevgili Geçmiş” dizisinde Komiser karakterini canlandırdı. Ayrıca, “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminde ve “Çatı Katı Aşk” dizisinde rol aldı.

Renan Bilek, tiyatro sahnesinde de önemli işler yapmış, “Bi’ Laf Etmeli”, “Aramızda Kalsın” ve “Bir Cem Karaca Hikayesi: Ömrüm” gibi tek kişilik gösteriler sergilemiştir. Aynı zamanda günlük soL Gazetesi‘nde “Leke” başlıklı köşe yazıları yazmıştır.

Güncel olarak, Renan Bilek “Yalan” dizisinde rol almaktadır. Bu projedeki performansı ile yine izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Bilek, sanat dünyasında çok yönlü yetenekleri ile tanınmakta ve hem müzik hem de oyunculuk alanında başarılı kariyerini sürdürmektedir.

Ozan Yiğit(Volkan Bilgen)

Ozan Yiğit, 28 Aralık 1993 tarihinde doğmuştur. Aslen Sivaslı olan Yiğit, Ankara’da doğup büyümüştür. TED Koleji’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra, Los Angeles’a giderek dil eğitimi aldı ve New York Film Academy’de oyunculuk eğitimi gördü.

Yiğit, Türkiye’de özellikle “Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak” programında yer alarak tanınmıştır. Oyunculuk kariyerinde birçok tiyatro, dizi ve film projesinde yer almıştır.

Güncel olarak, Ozan Yiğit “Yalan” dizisinde rol almaktadır. Bu dizideki performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Ozan Yiğit, hem sahnede hem de ekranlarda gösterdiği performanslarla dikkat çeken bir isimdir. Eğitimi ve yetenekleriyle Türk sanat dünyasında önemli bir yer edinmeye devam etmektedir.

Yalan Dizisi 3.Bölüm Fragmanı

Hakan

Merhaba! Ben Hakan. Dizi izlemeyi çok seviyorum ve DiziHaberleri.Org'da sizlerle en güncel dizi haberlerini, incelemeleri ve yorumları paylaşmak için buradayım. En sevdiğim diziler ve yeni keşifler hakkında yazılar yazmaktan büyük keyif alıyorum. Siz de benim gibi dizi tutkunuyorsanız, paylaşımlarımı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu