Yasak Aşk Dizisi Oyuncuları

Yeni sezonun en iddialı dizileri yerinde arasını alan Yasak Aşk Dizisi Oyuncularını tanıyacağız bugün.

Tims&B Productions‘un yapımcılığını üstlendiği Yasak Aşk Dizisi, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar katkılarıyla çekimlerine önümüzdeki günler de başlanacak. Atv, ekranların da yayına çıkması planlanan Yasak Aşk Dizisi, Erken Petekkaya ile anlaşmaya vardı.

Yaşak Aşk Dizisi, adana’da çekilmesi bekleniyor. Erken Petekkaya ile anlaştığını Timur Savcı, kadroyu önümzüdeki günler de açıklayacağını söyledi.

Yasak Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Erkan Petekkaya
Yasak Aşk Dizisi Oyuncuları

Erkan Petekkaya, Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınmış yüzlerinden biri olarak, yeni dizisi “Yasak Aşk”ta rol almaya hazırlanıyor. 11 Aralık 1971 Elazığ doğumlu olan Petekkaya, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olmuş ve uzun yıllar boyunca birçok başarılı projede yer almıştır. Özellikle “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ve “Paramparça” gibi dizilerdeki rolleriyle geniş kitlelerce tanınan Petekkaya, yeni projesi “Yasak Aşk“ta da iddialı bir performans sergilemeye hazırlanıyor. Bu projede, dramatik bir aşk hikayesinin içinde yer alacak ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Erkan Petekkaya’nın kariyerindeki bu yeni adım, onun uzun süreli tecrübesini ve derinlemesine karakter işçiliğini bir kez daha gözler önüne serecek​.

Kadro önümüzdeki günler de güncellecek bu konu altında Yasak Aşk Dizisi oyuncularını takip edebilirsiniz.

Kalpazan Dizisi Oyuncuları

Güzel Aşklar Diyarı Dizisi Oyuncuları

Hayat Hırsızı Dizisi Oyuncuları

Hakan

Merhaba! Ben Hakan. Dizi izlemeyi çok seviyorum ve DiziHaberleri.Org'da sizlerle en güncel dizi haberlerini, incelemeleri ve yorumları paylaşmak için buradayım. En sevdiğim diziler ve yeni keşifler hakkında yazılar yazmaktan büyük keyif alıyorum. Siz de benim gibi dizi tutkunuyorsanız, paylaşımlarımı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu